Pustynia w Mieście » Forum » Forum ogólne » Na luzie » zupełnie z innej beczki
Forum » Forum ogólne » Na luzie » zupełnie z innej beczki | |
Autor | Wiadomość |
zbychu postów: 468 skąd: Słone |
Wysłany: 2014-11-27 17:16zupełnie z innej beczki Dwa razy się zastanów zanim kupisz bilet na lot Dreamlierem... https://www.youtube.com/watch?v=xRti7YgR2u8 |
maciek postów: 446 skąd: Zielona Góra |
Wysłany: 2014-11-27 23:39 Czy tylko ja podczas oglądania tego „występu” miałem dojmujące uczucie żenady i ścisku w dołku?
|
Broda administrator postów: 842 skąd: Zielona Góra |
Wysłany: 2014-11-28 09:45 A mi tam się podobało. Bardzo fajnie, że takie akcje robią.
Co do aranżu i scenariusza to można dyskutować, ale pomysł fajny. Może kiedyś mi w Carrefourze też się takie coś przytrafi bo Dreamlinerem to leciałem ostatnio... nigdy. |
maciek postów: 446 skąd: Zielona Góra |
Wysłany: 2014-11-28 09:51 Bo Ty, Radku, bez problemu dołączyłbyś do tych śpiewów i tańców.
A na inicjatywę Carrefoura nie ma co czekać -- sam urządź tam jakiś flash mob, nagraj akcję i wrzuć na YouTube. |
zbychu postów: 468 skąd: Słone |
Wysłany: 2014-11-28 17:53 Wszystkie Blycharczyky uważają pomysł za kapitalny. Do tego stopnia, że zaczynamy składać na bilet do Kapsztadu. Może zdążymy uzbierać do milionowego pasażera. Niestety, krążą słuchy, że tym razem w akcji udział weźmie ACDC z piosenką "Highway to hell" ;-) |
Forum » Forum ogólne » Na luzie » zupełnie z innej beczki |