Pustynia w Mieście

Pustynia w Mieście » Forum » Forum ogólne » Ważne tematy » ŚDM bilet dla brata

ŚDM bilet dla brata

AutorWiadomość

Asia

Asia

do góry

ŚDM bilet dla brata
Dostałam od bliskiej znajomej maila, którego treść przekazuję:

Asiu, piszę do Znajomych po prośbie. Sprawa ważna. Otóż:
Grupa zaprzyjaźnionej młodzieży z Sobotniej Szkoły Języka Polskiego w Żółkwi potrzebuje pomocy, by pojechać na ŚDM. Są wpisani na stronie ŚDM w Bilet dla Brata jako numer UA 0056

http://www.biletdlabrata.pl/kraj.php?id=4

Potrzeba ponad 7 tys. Nikt tyle nie ma, bo hrywnia źle stoi wobec złotówki, a tam nie przelewa się. Poza tym spore są koszty wiz. Ale grosik do grosza i może się uda. Dla tych dzieciaków to wielka szansa, może jedyna w życiu, by zobaczyć inny Kościół niż ten maleńki ukraiński. Mogłabyś u siebie rozpropagować tę wiadomość, a może znajdzie się ktoś kto zechce pomóc? A może masz jakiś pomysł jak zebrać te pieniążki?
No i trzy: czy mogłybyście się u siebie we wspólnocie w intencji tej grupy pomodlić?

Poczta

ania dróbka

ania dróbka

na dół

Asiu, piszę w związku z wpłatami pieniędzy. Otóż wpłacając przez stronę i formularz na niej dostępny, nie ma możliwości wpisania kodu UA056. Pieniądze idą rozumiem na całą Ukrainę i są tam dopiero dzielone. Przynajmniej ja tak miałam -- było aktywne okienko do wpisania kwoty, natomiast kodu nie mogłam zmienić (UA000).

Może więc warto podać bezpośredni numer konta szkoły tych sióstr.

Asia

Asia

na dół

To trochę dziwne, może trzeba zmienić przeglądarkę (to czasem działa)?

W internecie znalazłam informację, że wszelkie wpłaty dla misji w Żółkwi można robić na konto:

Zgromadzenie Sióstr św. Dominika
Al. Kasztanowa 36, 30-227 Kraków
49 1240 1431 1111 0000 1047 9988
PeKaO SA I oddz. w Krakowie

(z odpowiednim dopiskiem)

Można wcześniej zadzwonić i upewnić się: s. Tadea Augustyn tel. kom. 728 429 905

Poczta

Asia

Asia

na dół

Sprawdziłam jeszcze na stronie "Bilet dla brata" i wydaje mi się, że później pojawia się opis płatności, w którym można podać odpowiedni kod odbiorcy.

Poczta

LOGOWANIE

O WSPÓLNOCIE

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Biblia Jerozolimska

Biblia Jerozolimska

Wydanie polskie Biblii Jerozolimskiej, prawdopodobnie najpopularniejszej edycji Pisma świętego na świecie, to długo oczekiwana przez miłośników Słowa Bożego publikacja.

Księgarnia religijna Izajasz

© Pustynia w Mieście & Brodex 2025 r.