Pustynia w Mieście » Forum » Forum ogólne » Na luzie » Dziękczynienie:)
Forum » Forum ogólne » Na luzie » Dziękczynienie:) | |
Autor | Wiadomość |
Michał postów: 2 |
Wysłany: 2007-09-24 09:22Dziękczynienie:) Piszę do Was z krakowskiego seminarium. Ogromnie dziękuję za Waszą modlitwę w czasie mojego nowicjatu i podczas ślóbów! Pan jest wielki i wielkie rzeczy czyni w moim życiu.Wiem ,że bez Was nie byłbym tym kim jestem.Dziękuję Jezusowi za to ,że postawił Was na mojej drodze z modlitwą Wasz brat Michał Januszewski |
Magda postów: 35 |
Wysłany: 2007-09-24 12:15 Witaj Misiu a właściwie to Bracie Misiu! Hmm właściwie to nie wiem czy tak mozna się teraz do Ciebie zwracać, ale kto by się właściwie tym przejmował i tak zostaniesz "Misiem" )) Fajnie Cię nareszcie "usłyszeć". Z tej krótkiej informacji wynika, że jesteś szczęsliwy i Pan Bóg prowadzi Cię dalej. Bardzo się ciesze. Mam nadzieję, że będziesz się niebawem mógł z nami zobaczyć. Jak to teraz z Tobą będzie? mozesz utrzymywac już kontakt z ludziskami z zewnątrz? Pozdrawiam Cię serdecznie! Klauzura |
Michał postów: 2 |
Wysłany: 2007-09-25 13:49 Madziu,prześlij mi Twój internetowy adres to do Ciebie napiszę Misiu |
Broda administrator postów: 842 skąd: Zielona Góra |
Wysłany: 2007-09-25 15:58 Cześć Michał, pod Magdy wiadomością masz guziczek "email".
Kliknij Dodano 2007-09-25 16:01 Możesz też użyć guziczek "PW" pod zdjęciem. Wtedy zostawisz jej prywatna wiadomość na forum. |
Forum » Forum ogólne » Na luzie » Dziękczynienie:) |