Pustynia w Mieście

Pustynia w Mieście » Forum » Forum ogólne » Na luzie » Foto propozycja

Foto propozycja

AutorWiadomość

maciek

maciek

do góry

Foto propozycja
Czołem wszystkim!

Sprawa jest krótka: chcę się podszkolić w fotografii portretowej, więc proponuję znajomym sesję w zamian za zgodę na publikację kilku najlepszych zdjęć z takiej sesji na mojej stronie internetowej, na Facebooku i na Instagramie.

A ponieważ najbliższa jest mi Pustynia, to do Was uderzam w pierwszej kolejności, zanim zatoczę szersze kręgi wśród dalszych znajomych. Dlatego zapraszam (a) małżeństwa oraz (b) mężczyzn z Pustyni na studyjne sesje portretowe, oczywiście bezpłatne. Mówiąc w dużym skrócie, chodzi o klasyczne portrety, żadnych dziwactw. Gdyby się kto martwił, że nie jest fotogeniczny, to zaręczam, że każdy jest. Ja dostanę okazję do podszkolenia się, a uczestnik lub uczestnicy sesji – fajne (jak sądzę) zdjęcia do komputera, telefonu, albumu lub na ścianę.

Zachęcam do kontaktu, a tymczasem polecam swoją stronę ze zdjęciami psów: www.maciekdrobkaphotography.com

Poczta

alicja

alicja

na dół

Nie robisz babek? uśmiech

Poczta

maciek

maciek

na dół

Tylko z piasku nad morzem, a więc ekstremalnie rzadko. uśmiech

Poczta

LOGOWANIE

O WSPÓLNOCIE

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Być kobietą
Ingrid Trobisch
Być kobietą

Kobiety nigdy się nie wyzwolą, próbując upodobnić się do mężczyzn. Inną, choć niełatwą drogą, mogą osiągnąć bardzo wiele. Kluczem do tego jest akceptacja naszej kobiecości, uświadomienie sobie, że jest ona czymś wyjątkowym i niepowtarzalnym.

Księgarnia religijna Izajasz

© Pustynia w Mieście & Brodex 2024 r.